/home/demanovarezort/live/wp-content/themes/demanova/header.php:173:boolean true
Foglaljon most

Gyermekeknek szóló attrakciók

Gyermekeknek szóló attrakciók
Videó Képgaléria Virtuális túra
Gyermekeknek szóló attrakciók

Látnivalók gyerekeknek Liptó városában

Nagy terület Demänová-ban A mászókákkal, hintákkal és játszóterekkel teli üdülőhely a gyermekek számára közvetlenül a Pinus étterem. Ingyenes Kids Zone – attrakciók a gyermekek számára – is húzódik az apartmanok mentén, így a teraszról saját lakás mindig szemmel tarthatod a kicsiket.

Csúszdák, hinták és mászókák szórakoztatják őket. Igyon egy kávét a közeli étterem vagy koktélbár teraszán, és hagyja, hogy a gyerekek megvaduljanak. A Pinus étterem előtt a hinták és mászókák mellett biztonságos ütközési terület is található.

A Kids Zone-t az ár tartalmazza

Čítať viac

Kötelek és házak a még több szórakozásért

Minden mászóka, hinta és csúszda kiváló minőségű fém vagy fa szerkezetű, néhány mászóka pedig kötélből készült a még nagyobb szórakozás érdekében. A gyerekek imádják, és órákat tölthetnek el ezeken a látványosságokon. A Kids Zone-ban mini házakat is találsz, amelyek különösen a kislányok körében népszerűek.

Még a felnőtteknek vagy tinédzsereknek is van valamink – az apartmanok melletti füves területen egy edző- és fitneszzóna található, edzőállomással.

Kötelek és házak a még több szórakozásért

B-terv, ha esik az eső Liptóban

És mit tegyünk, ha esik az eső? A Pinus étterem melletti partisátorban léghokit, asztali focit, kosárlabda gépet vagy bokszkörtét talál. Gyerekek és felnőttek egyaránt jól szórakozhatnak a tető biztonságában.

Ha szeretné meglátogatni a közeli környéket, összeállítottunk egy listát Liptó legjobb látnivalóiról:

7 tipp az esős utazáshoz 

Gyermekeknek szóló attrakciók