/home/demanovarezort/live/wp-content/themes/demanova/header.php:173:boolean true
Foglaljon most
Snack bár

Snack bár

Lásd az ajánlatot
Videó KépgalériaSnack bár Virtuális túra

Élvezze a jó ételeket úgy, ahogyan szereti! Gyorséttermi ételeket kínálunk közvetlenül a SKI Centre Demänová lejtőinél – forró és hideg italokat, ízletes ételeket, mint például langallót, paninit vagy a népszerű palacsintát. Az ételek, a napsütötte terasz és a kellemes üldögélés egy frissítő ital mellett garantáltan energiát ad a következő téli szórakozáshoz.

Akár fel kell töltődnie, akár csak pihennie kell, és szomját kell oltania egy kis időre, a Snack Bar és kellemes finomságaink minden időjárási körülmény között az Ön rendelkezésére állnak. Szeretettel várjuk Önt!

Lásd az ajánlatot

Snack bár
Snack bár

Nyitva tartás

Szóval, mit kíván az ízlelőbimbói – a népszerű Bombardino-t, a forralt bort vagy egy falatot? Mindenki számára van valami. A lejtő mellett található Snack Bar közelségét is értékelni fogja. Így a kicsik mindig felügyelet alatt lesznek.

Nyitva a SKI központ nyitvatartási ideje alatt

FAQ - Gyakori kérdések

 • Éttermek és vendéglátás

  • Van-e étel a központban?

   Természetesen a központ egy része PINUS étterem amelyek elolvasztják a felnőttek és a gyerekek ízlését egyaránt. A második lehetőség egy kicsit egzotikusabb – a Pinus étterem felett található az indiai SAFRAN étterem. Itt reggelit, ebédet és vacsorát fogyaszthat.

   Ha télen, síelés közben érkezik, kényelmesen beugorhat az étterembe kedvenc bombardinójára, teájára vagy egy gyors harapnivalóra. Snack bár közvetlenül a lejtőn.

  • Mikor szolgálják fel a reggelit és a vacsorát?

   A reggelit 07:00 és 10:00 óra között szolgálják fel. A vacsora 17:00 és 20:00 óra között fogyasztható.

  • Melyik étteremben fogunk enni, ha reggelit/félpanziós/teljes panziós ellátást veszünk igénybe?

   Az étkezéseket a PINUS étteremben vagy az indiai SAFRAN étteremben, vagy a szabad helyek függvényében mindkettőben egyszerre szolgálják fel.

  • Nachádzajú sa reštaurácie v tej istej budove ako ubytovanie?

   Nem, a két étterem külön épületben található. Az apartmanházaktól néhány perc sétára lehet reggelizni vagy vacsorázni. A jobb tájékozódás érdekében lásd az üdülőhely térképe.

  • Hogyan szolgálják fel a reggelit és a vacsorát?

   A reggelit és a vacsorát bőséges svédasztalos stílusban szolgálják fel, ahol mindenki talál kedvére valót. Sós és édes ételek, gyümölcsök és zöldségek, hideg és meleg finomságok. Ezen kívül friss kovászos kenyér vagy bagett közvetlenül a Kryvac pékségünkből és minőségi kávé.

   Alacsonyabb kihasználtság esetén az étkezés tálalt menü formájában is felszolgálható.

  • Meddig van nyitva az étterem?

   Az aktuális nyitvatartási idő itt található:

   PINUS étterem

   Safran étterem

  • Van-e az étteremben gyermekszék vagy játszótér?

   Közvetlenül az üdülőhelyen van egy bolt KRIVÁŇ házi süteményekkel és egyéb ételekkel, ahol a vendégek 10% kedvezményt kapnak. Ha pedig belefáradna a főzésbe, éttermünkben is ehet. PINUS vagySAFRAN indian restaurant.

  • Hol ülhetünk be este egy italra?

   Menjen el egy esti italra az újonnan megnyílt étterembe PANORAMA cocktail & lounge bar – Egyedülálló koktélbár fenséges kilátással. Janko Grega vezető pultos és csapata szívesen segít kiválasztani a tökéletes italt.

  • Van büfé a sípályán?

   Igen, a SKI központban, közvetlenül a sípályák mellett, a következő kollégák szolgálják ki Önt Snack bar. Gyorséttermi ételeket kínálunk közvetlenül a lejtőn – forró és hideg italokat, ízletes ételeket, mint például langallót, paninit vagy kedvenc palacsintáját.