/home/demanovarezort/live/wp-content/themes/demanova/header.php:173:boolean true
Foglaljon most

Kerékpárkölcsönzés

Kerékpárkölcsönzés
Videó Képgaléria Virtuális túra
Kerékpárkölcsönzés

Elektromos kerékpárkölcsönzés: próbáljon ki egy e-bike-ot

Szeret időt tölteni a kerékpárral? Csábítanak a liptói kerékpártúrák? Üdülőhelyünkön találja Szlovákia egyik legjobban felszerelt elektromos kerékpárkölcsönzőjét – a Bike SMILE-t. Elegendő számú új e-biciklivel rendelkezünk felnőttek és gyermekek számára. Emellett természetesen klasszikus kerékpárokat is bérelhet. Nagy előny a kínálatunkban az ülések és kerekesszékek is, így a kicsik is elkísérhetik Önt a kirándulásokra. Velünk az egész család együtt kirándulhat.

Elektromos kerékpárkölcsönzés a vendégek számára kedvezményesen

Vendégeinként 10% kedvezményt kap a SMILE-nál az e-bike vagy klasszikus kerékpárkölcsönzésre. Csak a szállodai kártyáját kell bemutatnia a pénztárnál, online foglalás esetén adja meg a kedvezménykódot, amelyet az előzetes foglalásról szóló e-mailben kap tőlünk.

Online foglalás

 

A minőség számít

Elkötelezettek vagyunk a minőség iránt, ezért választottuk a világ vezető kerékpáros cégét, a SCOTT-ot a BOSCH motorokkal együttműködve. A 2023-as nyári szezonra az olasz Atala e-bike-ot is felvettük a portfólióba. Minden szezonban új, a piac által kínált legjobb minőségű e-bike-ok jelennek meg kölcsönzőnkben.

Bérlés szervizzel

Nálunk a minőségi szolgáltatás erős hátterét találja, ingyenes önkiszolgálást, külön zónát biztosítunk alapvető szerszámokkal, kompresszorral, ragasztó- vagy töltőállomásokkal. A kölcsönzőboltban pótalkatrészeket, kerékpáros kiegészítőket, ruházatot és egyebeket is vásárolhat.

A minőség számít

E-bike-on az egész családdal

Elektromos kerékpár kölcsönzést keres Liptó városában? Akár nálunk száll meg, akár nem, mindenki igénybe veheti a legjobb szolgáltatásainkat. A kölcsönzőben megszállók 10% kedvezményt kapnak, a nagyközönség az árlista szerinti teljes összeget fizeti. Ön is élvezheti:

  • új SCOTT e-kerékpárok minden szezonban,
  • Atala e-bike-ok a 2023-as szezonban,
  • gyermek e-kerékpárok,
  • a kicsiknek – gyerekülések és babakocsik,
  • ingyenes önkiszolgálás,
  • csoportos túrák lehetősége oktatóval,
  • egyedülálló online foglalási rendszer,

Először e-bike, majd wellness

Liptó szívében keres szállást, ahol aludhat két kerékpártúra között ebben a varázslatos régióban? A Demänová Rezort pontosan az, amit keres. Válassza ki az Önnek megfelelőt apartmanházaink vagy wellnessházaink közül, és élvezze mindazokat az előnyöket, amelyeket egy üdülőhely és a szállás nálunk kínál. Amellett, hogy 10% kedvezményt kap az e-bike bérlésből, amint leszállt a kerékpárról, pihenhet wellnessközpontunkban, ahová egyszeri belépővel ingyenes a belépés, vagy kinyújtóztathatja lábait a kényelmes saját teraszon.

Kerékpárkölcsönzés

Cycloregion Liptó

Tudta, hogy Liptó az a régió, amely a legmodernebb és legkiterjedtebb e-bike infrastruktúrával rendelkezik Szlovákiában? Lélegzetelállító kilátásban gyönyörködhet a kerékpár nyergéből a 850 km hosszú, kijelölt kerékpárutakon. Ráadásul a hosszabb e-bike túrák során a régió egész területén 22 modern töltőállomásnak örülhet.

A Liptó környéki kerékpáros útvonalak térképe

Kerékpárutak listája Liptó városában

Kerékpárkölcsönzés