/home/demanovarezort/live/wp-content/themes/demanova/header.php:173:boolean true
Foglaljon most

Élménycsomag az Ön tartózkodásához

Élménycsomag az Ön tartózkodásához
Videó Képgaléria Virtuális túra
Élménycsomag az Ön tartózkodásához

Minden tartózkodáshoz egy élménycsomagot kap teljesen INGYENESEN

Nem kell azzal töltenie a napjait, hogy kitalálja a családi programot, és nem kell minden sport- vagy szabadidős tevékenységért külön fizetnie. Itt a Demänová Rezortban nem kell emiatt aggódnia. Épp ellenkezőleg – az üdülőövezetben mindent megtalál egy helyen, ráadásul INGYENESEN.

Mit tartalmaz az élménycsomag?

Fedezze fel, mit élvezhet velünk teljesen INGYENES 👇

 

FAQ - Gyakori kérdések

 • Wellness & masszázs

  • A wellness része a tartózkodásnak?

   Az üdülőközpont wellness-központja úgy működik, hogy minden két vendégéjszaka után egy ingyenes belépést biztosít. Tehát ha négy éjszakára érkezik, akkor tartózkodásonként kétszer kap ingyenes belépést. Ha hat éjszakára maradsz nálunk, akkor három belépést kapsz. Természetesen annyi alkalommal látogathatod meg a gyógyfürdőt, ahányszor csak szeretnéd a tartózkodásod alatt. Ha az ingyenes belépők elfogytak, a belépődíj a következőképpen alakul.az árlistából.

  • Mikor van nyitva a wellness központ?

   Az aktuális nyitvatartási idő itt található:

   Nyitva tartás

  • Mi található a wellness központban?

   Két finn szauna, egy gőz- és infraszauna hűsítő szökőkutakkal, egy tepidárium és két kültéri pezsgőfürdő gyönyörű kilátással. A wellnessrészleghez tartozik egy gyermekmedence és egy fitneszközpont is.

   Fotógaléria

  • Mikor jöhetünk a wellnessközpontba gyerekekkel?

   A 2 éves kor alatti gyermekekkel érkező szülők a kezdetektől fogva használhatják a wellnessközpontot. nyitva tartás 17:00 óráig.

   Délután 5 óra után a fürdő kizárólag a felnőttek számára van fenntartva, akik a szauna minden pihentető szokását élvezhetik. A csak felnőtteknek szóló órákban a fürdő úszásmentes zóna.

  • Miért engedik be a gyerekeket 2 éves kortól a wellnessközpontba?

   A wellnessrészleg 2 év alatti gyermekek számára nem alkalmas. A pezsgőfürdők vize sem alkalmas kisgyermekek számára – magasabb hőmérsékletű és klórtartalmú, ami nem biztos, hogy kellemes az érzékeny gyermekbőr számára.

  • Szükségem van fürdőruhára a fürdőben?

   A nyitvatartási idő kezdetétől 17:00 óráig jöhet a wellnessbe gyermekeivel. Ez idő alatt a közös helyiségekbe és a pezsgőfürdőbe fürdőruhában léphet be. A szaunákba azonban nem lehet fürdőruhában bemenni, ezért kérjük, hogy fürdőruha nélkül használja azokat.

   17 óra után fürdőnk kizárólag felnőtteknek fenntartott területté válik, ahol minden szaunázási gyakorlatot betartunk a maximális kikapcsolódás érdekében. A gyermekekkel való belépés kivételével (17:00 után) fürdőruhamentes zóna érvényes az egész wellness-részlegben.

   A fürdőbe való belépéskor minden vendég egy lepedőt és egy nagyméretű törölközőt kap. A vendégek 2,00 € ellenében fürdőköpenyt bérelhetnek.

  • A fürdő a szállás nélkül érkező vendégek számára is elérhető?

   Igen, wellness központunkat nem rezidensek is látogathatják.Az árlista itt található.

  • Egy privát gyógyfürdőt keresünk két személy számára. Ezt a lehetőséget is kínálják?

   Ha érdekli, akkor fizethet egy speciális privát belépőt a mi wellness függetlenül az emberek számától. Ha nagyobb csoport számára a privát wellness iránt érdeklődik, akkor a következő üdülőhelyek egyikében ajánljuk a szállást wellness faházak saját finn szaunával és kültéri pezsgőfürdővel.

  • Kaphatnánk egy masszázst?

   Természetesen. Pihenés, sport, csokoládé, méz vagy igazi thai masszázs. Többet kínálunk, mint 20 különböző típus, amelyek közül biztosan választani fog.

 • Aqua FUN

  • Mióta működik az Aqua FUN gyermek vízi élménypark?

   Júniusban tervezzük megnyitni a nyári szezont a medencékkel – további információk a következő weboldalon találhatók Közelgő események Mivel azonban a Aqua FUN medencéi a szabadban vannak, működésük elsősorban az időjárástól függ. Működésük szeptember közepe körül ér véget.

  • Hány fokos a víz az Aqua FUN medencékben?

   A medence vízhőmérséklete 26 és 28 fok között mozog.

  • Milyen medencék vannak az Aqua FUN-ban?

   Az Aqua FUN-ban találsz:
   – Nagy medence gyerekeknek és felnőtteknek 20×9 m-es, 1,2 m mélységű medencével.
   – 8×4 m-es gyermekmedence 15-35 cm mélységgel.
   – Aquazorbing medence
   – Felfújható csúszdák ugrálómedencével

 • SKI Központ

  • Milyen messze van a sípálya az apartmantól?

   Az üdülőhely sípályája közvetlenül a területünk közepén található. A szálláshelyek nagy része ski in & ski out apartmanokból áll, amelyek lehetővé teszik, hogy síbakancsban közvetlenül a sípályára menjen. A jobb tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy olvassa el belvárosi térkép.

  • Milyen hosszú a lejtő?

   A lejtő körülbelül 850 méter hosszú.

  • A sípálya ki van világítva?

   Igen, a lejtő ki van világítva, és esténként rendszeresen használják. A nyitvatartási idő itt található.

  • A gyerekeknek még nincs sílécük, van kölcsönző?

   Mi igen – a Centre of Smiles munkatársaink szívesen kölcsönöznek Önnek és gyermekeinek sífelszerelést. Sí- és snowboard szervizelést is kínálunk, amit nálunk vásárolhat meg.

  • Van síbusz az üdülőhelyről Jasnába?

   Igen, még két SKI BUSZ közül is választhat. További információk és indulási időpontok itt találhatók:

   További információ a SKI BUS-ról

 • FUN Központ és egyéb tevékenységek

  • A központban minden tevékenység ingyenes?

   A legtöbb igen, az összes nem. A tartózkodás árában foglalt valamennyi tevékenységet úgy hívják. INGYENES élménycsomag és a lista itt található.

  • Mennyibe kerül a síbérlet és a FUN központba való belépés a gyermekek számára?

   Vendégek számára ingyenes. Ha van síbérleted, minden nap három órán át ingyenesen síelhetsz az üdülőhely nyitvatartási idejében.SKI Központ. Ami a gyermekek bejáratát illeti FUN Center, korlátlan ideig ingyenes a belépés.

  • Biciklitúrára megyünk, bérelhetünk kerékpárt?

   Igen, igen, igen. Közvetlenül a központunkban található elektromos kerékpárkölcsönzés, ahol hagyományos és elektromos kerékpárokat bérelhet felnőttek és gyermekek számára. A kicsiknek előkészített üléseket és kocsikat biztosítunk, hogy veled együtt kirándulhassanak.