/home/demanovarezort/live/wp-content/themes/demanova/header.php:173:boolean true
Foglaljon most

Gyermek animációk

Gyermek animációk
Videó KépgalériaGyermek animációk Virtuális túra
Gyermek animációk

Vidám animátorok hétvégenként 😃🎨

Bombasztikus animátoraink minden gyereket szeretettel várnak! Az animációk minden hétvégén egy érdekes témát követnek, nézd meg az alábbi programot, és nézd meg, melyik témát szeretik a legjobban a gyerekek.

Animációk minden hétvégén

PÉNTEK 16:00 – 21:00 

SZOMBAT 10:00 – 21:00 

RÉSZLETES PROGRAM 

Az animációk a Pinusáčik miniklubban (bejárat a Pinus éttermen keresztül), kellemes időjárás esetén pedig a szabadtéri játszótereken zajlanak. Amíg a kicsik a miniklubban szórakoznak, Önök nyugodtan megvacsorázhatnak vagy ihatnak egy italt a Pinus-ban, a Safran-ban vagy a Panorama-ban. Jól hangzik, ugye? 

Az animációkat tartalmazza az ár

Dadka animátor és a TURBO csapat alig vár már Titeket

Vidám animátorainkat rózsaszín, kék vagy sárga mellényükről ismerhetik fel. Természetesen, ha éppen nem Harisnyás Pippinek, Aranyhajnak vagy más mesefigura szerepében szórakoztatnak. 😊  

Üdvözlet a fő animátortól 

Sziasztok! A nevem Daniela, de nyugodtan hívjatok Dadkának. Szeretem az életet, a nevetést, a mozgást, és örömmel adok ebből az energiából minden gyermeknek. Együtt viccelődünk, játszunk, versenyzünk és bolondozunk, amíg csak bírjuk szusszal! A szülők ne aggódjanak, mindennek megvan a maga határa – a gyerekek biztonságban érzik majd magukat. Gyerekek, várom az együtt töltött időt, és remélem, hogy mindannyian jól fogjuk érezni magunkat!