/home/demanovarezort/live/wp-content/themes/demanova/header.php:173:boolean true
Foglaljon most

Maria hajó

lod maria z boku
Videó Képgaléria Virtuális túra
Maria hajó

Kis nagy szépség a Liptói tengeren

Kipróbálta már a nyári vakációt Liptó szívében, a szlovák tengerparton? A Liptószentmártoni víztározó olyan csábító látnivalókat kínál a látogatóknak, amelyek a trópusi országok nyaralásait idézik. A kínált élmények egyike egy felejthetetlen sétahajózás a Maria nevű hajón.

Sétahajózás a Liptovská Marán – stabilan és WC-vel

Az egész család számára alkalmas, biztonságos attrakciót keres? Mit szólna ahhoz, ha a vízről nézné meg a környező hegyeket? A Nyugati-Tátra, az Alacsony-Tátra vagy a Choč-hegység, mint a tenyerében, igazán varázslatos látvány. A felújított Maria csónak rendkívül stabil, ezért babakocsis anyukák számára is alkalmas. Ezenkívül ülőhelyekkel rendelkezik, és a Liptószentmártonon egyedüliként WC-vel is büszkélkedhet.

A Maria hajó a Maracamping kemping kikötőjénél található Liptovský Trnovecben. Júliusban és augusztusban naponta, minden egész órában 10:00 és 16:00 óra között tartanak sétahajózást. A többi hónapban lehetőség van egyéni egyeztetésre.

Egy órányi, élményekkel teli hajóút

A fedélzeten a hajó kapitánya által vezetett tapasztalt csapat fogadja Önt. A gyerekek a hajóút során élvezhetik a környező kilátást, vagy előzetes egyeztetés alapján egyedi animációs programon vehetnek részt. A felnőttek a hajukban érezhetik a szelet és pihenhetnek a Liptói-tengeren való hajózás közben. Az élményhajózás körülbelül egy órán át tart, amely során számos érdekességet tudhatnak meg a Liptói-szoros történetéről. A hajóút akkor is remek választás lehet, ha családi vagy gyerekzsúrt tervez – a hajó csapata szívesen összeállítja az animációs programot pontosan az Ön kívánságai szerint.

A Liptovská Mara a következőket is kínálja adrenalinban gazdag vízi látványosságok, kellemes strandok, különféle étkezési lehetőségek és kényelmes szállás közvetlenül a vízparton, kabinokban, sátrakban vagy lakókocsikban. Még a Demänová üdülőhelytől sincs messze. Vigye el a gyerekeket egy napra a nyaralásból egy kalandos hajókirándulásra, biztosan nem fogja megbánni.

Egy órányi, élményekkel teli hajóút