/home/demanovarezort/live/wp-content/themes/demanova/header.php:173:boolean true
Foglaljon most

Liptovská Mara látnivalói

pohlad na MaraFUN z vody
Videó Képgaléria Virtuális túra
Liptovská Mara látnivalói

Liptovská Mara és vízi látnivalók

Vízibicikli, felfújható banán és flyboard. A Liptovská Mara egy igazi szlovák tenger – a sós víz kivételével kényelmes szállást és a trópusi nyaralásokra jellemző egyedi látnivalókat kínál. Kiránduljon el üdülőhelyünkről a liptói strandokra, és élvezze az adrenalin élményeket. Még a legkisebbek is találnak maguknak valót.

Tevékenységek Liptószentmártonban az egész család számára

A szórakozás biztosan nem áll meg üdülőhelyünk határainál. Akár az adrenalin szerelmese, akár a csendes és pihentető vízi tevékenységeket kedveli, akár biztonságos szórakozást keres gyermekeinek a parton, a MaraFUN központban, közvetlenül a Liptovská Mara partján mindezt megtalálja. Sem nagyok, sem kicsik nem fognak unatkozni. A látnivalók közvetlenül a Maracamping kemping mellett találhatók, amely kényelmes étkezési lehetőséget kínál.

Čítať viac
 • Wakesurfing

  Wakesurfing

  Ha Ön a téli sportok szerelmese, a wake-surf és a knee-boarding egyaránt ideális nyári pótlék az Ön számára. Ha már kipróbáltad, hószán vagy motorcsónak mögötti kötélen is megbolondulhatsz, a kezdőknek pedig trapézon tartunk órákat.

 • Kajak bérlés

  Kajak bérlés

  A kényelmes és tágas pedálos csónakok ideálisak a családdal való kényelmes hajókázáshoz. Könnyen kezelhetők, könnyedén használhatók, és több közülük ugródeszkát vagy csúszdát is kínál. Fedezze fel a Liptovská Mara rejtett zugait biztonságos pedálhajókon.

 • Flyboard

  Flyboard

  Néhány méterrel Liptószentmárton felett repülni? Miért nem? Engedje, hogy felemelje a vízáramlat, és próbáljon meg minden irányba mozogni. Bevezető tanfolyamunkkal könnyedén elnyeri egyensúlyát és egy újabb felejthetetlen élményben lesz része.

 • Stand-up-paddle

  Stand-up-paddle

  Egy kényelmes hajókázás, egy verseny a barátokkal vagy egy jógaóra. A stand-up paddle boarding a modern szörfözéshez hasonlít, és a Liptovská Mara nyugodt felszíne tökéletes erre.

 • Vízibicikli

  Vízibicikli

  A kényelmes és tágas pedálos csónakok ideálisak a családdal való kényelmes hajókázáshoz. Könnyen kezelhetők, könnyedén használhatók, és több közülük ugródeszkát vagy csúszdát is kínál. Fedezze fel a Liptovská Mara rejtett zugait biztonságos pedálhajókon.

 • Felfújható banán

  Felfújható banán

  Meg tudod tartani magad, és nem esel el, még akkor sem, ha hullámokon és éles kanyarokban ugrasz át? Mutasd meg, mire vagy képes, és élvezd az adrenalinlöketet egy felfújható banánon. A kicsiket megbeszélés szerint szívesen visszük kicsit lassabban is.

 • Aquazorbing

  Aquazorbing

 • Csónakázás a kicsiknek

  Csónakázás a kicsiknek

 • Ugrálóvár

  Ugrálóvár

 • és még többet talál a marafun.sk oldalon.

  és még többet talál a marafun.sk oldalon.