/home/demanovarezort/live/wp-content/themes/demanova/header.php:173:boolean true
Foglaljon most

Turbo év velünk

Turbo év velünk
Videó Képgaléria Virtuális túra
Turbo év velünk

A nyári élmények oázisa a Tátra alatt 🌄

Szerinted milyen legyen egy ideális nyári tartózkodás Szlovákiában? Nap, víz, meleg, frissítő hegyi szellő és olyan látnivalók, amelyek az egész családot szórakoztatják? Ha az elképzelésed legalább részben megegyezik a miénkkel, Demänová Rezort a megfelelő választás számodra. 👍

Nézze meg a nyári videót

Üdülőhelyünkön rengeteg nyári élmény vár rád közvetlenül a Tátra alatt. Akár párként, akár kisebb családdal, kisgyerekekkel vagy nagy baráti társasággal érkezel, itt nem fogsz unatkozni. Idén nyáron olyan üdítő újdonságokkal készültünk, amelyek mindenkit szórakoztatnak!

A nyári szezon 2024. június 29-én, szombaton indul!

Válasszon lakást vagy nyaralót

Még a nagyok is jól fognak szórakozni: Látnivalók mindenkinek

Izgatott vagy? És akkor még nem is említettük, milyen egyedülálló fesztiválokat tartogatunk számotokra! A Demänová Resort egész nyáron telis-tele lesz programokkal, így senki sem fog unatkozni. Ne habozzon, és legyen részese velünk a TURBO nyárnak! Demänová Rezort minden család legjobb barátja.

Liptovská Mara látnivalói

Ha még mindig szeretne az üdülőhelyen kívül is kirándulni, rengeteg lehetőség közül választhat. A közelben található a szlovák tenger – Liptovská Mara. Vegyen magához egy pokrócot és menjen el fürdeni. Választhatja továbbá a hajókirándulást, a gyermekzóna meglátogatását vagy az adrenalin attrakciókat – jet-skit, pedálos csónakot vagy felfújható banánt. Próbálja ki az egyik látnivalók, és biztosan nem fogja megbánni.

Čítať viac