/home/demanovarezort/live/wp-content/themes/demanova/header.php:173:boolean true
Foglaljon most

SIT DOWN Veronikával

SIT DOWN Veronikával
Videó Képgaléria Virtuális túra
SIT DOWN Veronikával

Talkshow: Ülj le Veronikával a Demänová Rezortban május 27-én

Érdekes beszélgetésekkel teli este még érdekesebb témákról, neves vendégekkel. Liptóba elhozzuk Önöknek Veronika Cifrova Ostrihoňová – Ülj le Veronikával című egyedülálló beszélgetős műsorát.

Május 27-én 18:00 órakor Demänová Rezortunkban.

A Tátra alatti üdülőhelyen, az új kongresszusi teremben nagyszerű vendégeket fogadunk – az ismert szlovák énekesnőt, zeneszerzőt, többszörös Arany Éjjeli kalauzt és illusztrátort Zuzka Smatanovát és a televízió szerkesztőjét Markiza Jan Tribulát, akivel a Demänová Rezortban legalább a hegyek szeretete összeköt bennünket. Nagyszerű este lesz!

Már csak a tökéletes étel hiányzik a tökéletes vacsorához.

Egy kellemes vacsora után szívélyesen meghívjuk Önt újonnan illatozó indiai éttermünkbe, ahol megkóstolhatja az eredeti indiai konyhát. A séf személyesen mutatja be Önnek az összes különlegességet, amelyet aznap este felszolgálunk. A kóstoló menü az indiaiak jellegzetes italát, a laasit is tartalmazza.

Indiai válogatott Thali kóstolómenü – 10 €

Az eredeti Thali, amely tökéletesen alkalmas az indiai konyha változatos és teljes ízvilágának megkóstolására, kedvezményes, 10 €-s áron rendelhető meg az eseményre. A kóstoló Thali csirkét, burgonyát, lencsés hüvelyes dhal-t, rizst, túrós salátát, indiai naan kenyeret és egy édes desszertet tartalmaz.