/home/demanovarezort/live/wp-content/themes/demanova/header.php:173:boolean true
Foglaljon most
Pékség KRIVÁŇ

Pékség KRIVÁŇ

Videó KépgalériaPékség KRIVÁŇ Virtuális túra

Édes kovászos kenyeret vagy ropogós teljes kiőrlésű kovászos kenyeret szeretne? Házi kenyérsütőt keres Liptószentmiklós, Liptószentmiklós (Liptovský Mikuláš), Liptószentmiklós (Liptovský Ján) vagy Ružomberok (Ružomberok) városok közelében? Szeretné magát egy ropogós reggelivel kényeztetni Liptovská Mara mellett? Ugorjon be Kriváňi pékségünkbe.

Mi egy becsületes pékség és egyben hagyományos szlovák specialitásokat kínáló üzlet vagyunk. Ízletes oštiepky, pullaničky, juh- vagy tehénérlelt sajtokat kínálunk – természetesen mindet bio minőségben, Szlovákiában készült. Emellett házi készítésű mézsöröket, borokat és húskülönlegességeket is talál.

Legnagyobb büszkeségünk a saját készítésű kovászos kenyerek, bagettek és egyéb péksütemények. A minőség és a kiváló íz egyaránt fontos számunkra. Morva süteményeink híresek a környéken. Ha nem hiszi, jöjjön el és kóstolja meg őket. Barátságos személyzetünk szívesen segít Önnek.

A Demänová Resort része vagyunk

Gluténmentes pékség Liptovský Mikuláš? Házi kenyér Liptószentmiklós? Bármelyik liptói városrészben is lakik, egy látogatás nálunk mindenképpen megéri. Megtalál minket a Demänová Resort szívében, hétfőtől vasárnapig 7:00 és 18:00 óra között állunk rendelkezésére.

Liptó városában fog megszállni? Szálljon meg közvetlenül a Demänová Resortban. Választhatja az apartmanházak vagy a wellness házak egyikét. Képzelje csak el – ágyától mindössze néhány méterre található pékségünk, amely minden reggel friss, ropogós süteményekkel van tele. Mi lehet jobb, mint egy finom reggeli a napsütötte teraszon, amelyet szeretteivel együtt élvezhet? Ráadásul minden vendégünk 10% kedvezményt élvez a teljes kínálatunkból.

Pékség KRIVÁŇ
Pékség KRIVÁŇ

Nyitva tartás

Ezekben az időkben itt vagyunk nektek:

CS: 7:00 – 17:00 

PÉ: 7:00 – 18:00

SZO: 7:00 – 18:00

NAP: 7:00 – 17:00