/home/demanovarezort/live/wp-content/themes/demanova/header.php:173:boolean true
Foglaljon most

Húsvéti program

Húsvéti program
Videó Képgaléria Virtuális túra
Húsvéti program

Húsvét tele családi szórakozással és energiával

Mi lehet jobb, mint őrült szórakozás a hóban a tavaszi napsütésben? Energikus húsvéti programmal készültünk a gyermekes családok számára.

Mivel az idei húsvéti ünnepek márciusra estek, és hideg időjárás várható, a legtöbb beltéri programmal készültünk, így nem kell aggódnia. Húsvéti élményeitek tele lesznek melegséggel és örömmel, esőben vagy esőben!

Velka noc program

Csütörtökön, pénteken, szombaton és vasárnap (2024. március 28-31.) együtt fogunk szórakozni, versenyezni, alkotni, de tanulni is. És ha szerencséd van, akkor a kabalák mellett egy igazi húsvéti nyuszival is találkozhatsz az ottléted alatt!

Húsvéti animációs program külsős vendégeknek – 10€

Minél korábban foglalsz, annál kedvezőbb az ár!

 

Különleges húsvéti apartman

Húsvéti díszek, élénk színű tojások, a tavaszi virágok illata és a karácsonyi sütemény vagy mazanca édes íze. Töltsön el egy felejthetetlen tartózkodást egy vidám húsvéti duplexben! Az átgondolt ünnepi részletek mellett a gyerekeknek egy különleges tevékenységet is kitaláltunk – húsvéti kincskeresést! Mit fognak találni a nyomok alapján a lakosztály titkos rejtekhelyén? Legyen meglepetés, a szórakozás garantált!

Minden játékos kedvű család számára 🐣

Ebben a kétszintes apartmanban minden lépésnél húsvéti hangulat fogad benneteket. A tágas nappaliban találsz egy kanapéágyat, egy nagyképernyős TV-t, amely ideális a mesékkel való lazulásra, és egy konyhasarkot, ahol illatos húsvéti süteményeket fogyaszthatsz. Az apartman terasza hatalmas ékszer, ahonnan látványos kilátás nyílik a tavaszi tájra és az Alacsony-Tátra környező hegyeire.

További információ és foglalás

 • Különleges húsvéti menü

  Különleges húsvéti menü

  A PINUS étteremben húsvéti menü várja Önöket, amely zöldet, húsmentes ételt és bárányhúst kínál. Egyszerűen különleges és finom!

  MENÜ hamarosan

 • SKI BUS Jasnába

  SKI BUS Jasnába

  Húsvétkor kényelmesen és ingyen juthat el Jasnába a SKI BUSSZAL!

  További információk a skibuszról