/home/demanovarezort/live/wp-content/themes/demanova/header.php:254:boolean true
Foglaljon most

Halloween

Halloween
Videó Képgaléria
Halloween

Halloween a Resortban az egész családot szórakoztatja majd

Tökfaragás, arcfestés, sárkányeregetés és szórakozás animátorokkal. Ez a családi Halloween a Demänová Resortban! Gyere és élvezd a kellemes őszi időjárást üdülőhelyünkön, ahol a FUN központban rengeteg attrakció vár – a 3D labirintus, a mini zipline, a körhinta, a Kids Zone vagy a miniZOO még nyitva tart. Hidd el, a gyerekek nem fogják elfelejteni a sok mókát.

Animáció hajnaltól egészen a kísérteties éjszakáig (25.10-2.11.).

Készüljetek fel egy különleges animációs programra madárijesztőkkel és turbóanimátorainkkal, akik mindig kitalálnak valami újat nektek. Ön is meg meri látogatni Liptó legnagyobb Kísértetek Galériáját?

  • Cápacsinálás, tökfaragás, véres ujj-sütés
  • Válj szellemmé – arcfestés
  • Halloween minidiszkó
  • Kísérteties éjszakai játék tinédzsereknek
  • Gyermekszauna és csendes esti mozi
  • Színházi előadás

 

KÜLÖNLEGES KÍSÉRTETIES AJÁNLAT

KÜLÖNLEGES KÍSÉRTETIES AJÁNLAT

Halloween házikó tele titkokkal

Merészelsz megszállni Liptó legijesztőbb halloweeni házikójában?

Ha szeretné átélni élete legijesztőbb éjszakáját, akkor egyedülálló lehetősége van arra, hogy Liptó legijesztőbb halloweeni házikójában szálljon meg. Kényelmes ágyak, három különálló szoba, hatalmas nappali, saját szauna és jacuzzi. Van azonban egy bökkenő – valószínűleg a szemed sem rebben majd éjszaka.

Életre szóló élmény

Garantáljuk, hogy ennél érdekesebb halloweent nem fogsz átélni a családoddal vagy egy baráti társasággal. Persze csak akkor, ha nem toporogsz ki ebből a titokzatos házikóból még sötétedés előtt.

Vigyázz, mert pókhálók, füst és rengeteg csapda van odabent. Azt is ajánljuk, hogy lefekvés előtt nézz be az ágy alá, bármi leselkedhet rád…

Kockáztasson és foglaljon szállást


4.31398 vélemény

Tamás Hegyi

A hely szép, csodás kilátás. Mondhatni gyermek központú az egész. Középen van egy úgynevezett fun park, ahová külön belépőt is lehet váltani, vagy tartalmazza a szoba ára. Figyelem! A csillivilli, zenélő, mozgó eszközök felár ellenében használhatók (ha jól emlékszem 3eur/alkalom, vagy 10eur/nap/fő). Esős napon az objektumban nem sok lehetőség van. A szállodában szlovákon kívül angolul beszélnek még, valamit az animátorok csak szlovákul szólaltak meg (a gyerekek így is élvezték).

Anett Szabó

Gyönyörű környezetben van a Rezort! A szobák tiszták voltak, az ételek változatosak. Sok programlehetőségek van a Rezort területén is, valamint a közelben. Mi nagyon elégedettek voltunk.

Imre Gyöngyösi

3 éjaszakát töltöttünk a H épület egyik apartmanjában. Nagyon jó döntés volt. Eleve Szlovákiába menni kirándulni, nagyon jó döntés volt... Profi, szolgáltatás, tiszta, rendkívül felszerelt, igényes lakások. Gyönyörű környezet, hívogató vidék. Még megyünk.Gratulálok !

Délia Nguyen-Szabó

5napot töltöttünk el a rezortban, nyár elején. Nagyon elégedettek vagyunk mindennel. Az ételek fantasztikusak (félpanzió), a szobák/apartman tiszták, személyzet kedves. Nagyon rendesek az animátorok, tele vannak szeretettel. Családosoknak kiváló hely!

Zoltán ‚Z‘ Tóth

örök kedvenc!! a konyha nagyon finom. a jakuzzi családi apartmanok hibátlanok. a sípálya gyakorolni tökéletes. jövünk még sokszor!

András Balásfalvi-Kiss

Irigylésre méltó, ahogy egy klasszikus pályaszállásból 4 éjszakos élményszállást csináltak. A szobák tiszták, nagyok, a kialakított kids fun park telitalálat. A gyerekek mind a medencéket, mind a játszóteret imádták, de kosaraztunk, légfociztunk, pingpongoztunk... Egy szépséghibája, hogy itt-ott kiderül, hogy valami nem a szállás része, hanem 50 cent, 1 euró...